grovt lingonbröd
Ett grovt bröd med härlig skorpa. Fyllt med skållad rågkross och lingon. Ett bröd för hela familjen.
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, grovt rågmjöl, rågkross,surdeg, lingon, sirap, salt.
surdegsknäckebröd 4 ark
Underbart gott knäckebröd på råg som är toppat med goda frön och en nypa flingsalt. Måste provas!
Ingredienser: Grovt rågmjöl, vatten, vetemjöl, surdeg, solros-, pumpa- och sesamfrön, honung, salt.
morotsbröd
Ett ljust formbakat bröd med solroskärnor och rårivna morötter. Familjefavorit som är god att rosta.
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, surdeg, morot, solroskärnor, honung, salt.
är du osäker på vilket bröd du ska beställa?
se andras omdömen längst ner på sidan.
se andras omdömen längst ner på sidan.
ljust levainbröd
Detta är ett ljust, härligt luftigt och lite segt bröd. Otroligt gott och helt utan sötning.
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, surdeg, grovt rågmjöl, salt.
Rågbröd med fikon
Ett rustikt och smakrikt rågbröd med torkade fikon. Den knapriga skorpan är både god och ökar hållbarheten.
Ingredienser: Grovt rågmjöl, vatten, vetemjöl, surdeg, fikon, honung, salt.
WB-ostbröd
Ett exklusivt ljust bröd som är smakrikt och luftigt. Den goda osten är både i och ovanpå brödet.
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, Västerbottensost (pastöriserad mjölk, salt, mjölksyrakultur, ostlöpe, konserveringsmedel E202 och E251), surdeg, salt.
Danskt rågbröd
Ett riktigt grovt bröd med massor av skållade frön och rågkross. Håller två veckor i kylskåp. Bagarens favorit.
Ingredienser: Vatten, grovt rågmjöl, rågkross, solroskärnor, vetemjöl, pumpakärnor, surdeg, sirap, linfrön, sesamfrön, salt.
biscotti kardemumma 250g
Ett gäng härligt knapriga italienska mandelskorpor med mycket mandel och smaksatta med kardemumma.
Ingredienser: Vetemjöl, ägg, mandel, rapsolja, socker, kardemumma, bakpulver, vaniljstång, salt.
Rågbröd
Ett härligt bröd på råg med knaprig skorpa. Mild och god smak som passar de flesta.
Ingredienser: Grovt rågmjöl, vatten, vetemjöl, surdeg, salt.
baguetter 600g (2-3st)
Små ljusa baguetter med en härlig skorpa. Lång jästid ger baguetterna en riktigt god smak.
Ingredienser: Vetemjöl, vatten, surdeg, salt.
Fick mitt första Levainbröd och Biscottiskorporna med kardemumma i Lördags
Fantastiskt saftigt och kompakt bröd, samt Biscottiskorporna, som är sagolika.
Så, en skiva fryst Levainbröd ner i brödrosten och två Biscottiskorpor på Lördagmorron, bättre start kan man inte få.
Tack, Frida &Emil
Vi gillade morotsbrödet, Danska rågbrödet och Biscotti Kardemumma jätte mycket blev slut på 2 dagar
24 januari 2015 09:22:57
Lycka till i fortsättningen/Maria