villkor

Kontrollera att vi levererar dit du bor

Vi levererar just nu innanför den röda markeringen på kartan nedan. Vill du att vi ska leverera till fler ställen? Skicka gärna ett meddelande till oss med dina önskemål.

Klicka på kartan för att förstora den.

välj vad du vill beställa

Välj mellan att beställa en hemleverans eller flera. Om du väljer flera hemleveranser på en gång så får du billigare frakt, endast 15kr/leveranstillfälle. Vid en hemleverans kostar frakten 19kr. Du får själv välja ur vårt breda sortiment av bröd

köpvillkor

Vid avbokning av leverans som görs senare än onsdag kl. 16:00 före planerad leverans lördag samma vecka har vi tyvärr ingen möjlighet att stoppa produktionen av brödet vilket innebär att vi måste behålla betalningen för leveransen.

Vill du förändra någon uppgift som lämnats vid köpet, exempelvis postadress, mailadress, telefonnummer, eller om du önskar förskjuta enskild leverans så måste detta göras senast onsdag kl. 16:00 före planerad leverans lördag samma vecka. Sådana ändringar meddelar du oss genom att kontakta oss.

Lilla Hantverksbageriet förbehåller sig rätten att i framtiden justera priserna.

leveransen

Leveransen sker på tidig lördagmorgon och hängs på ditt dörrhandtag om du inte givit oss andra instruktioner i samband med beställningen. Vår ambition är att leverera före kl. 07:00, dock kan avvikelser förekomma vid exempelvis oförutsedda händelser eller besvärliga väderförhållanden. Ansvaret över leveransen övergår till köparen efter att vi levererat varan, det innebär att vi inte ersätter stulen eller väderdrabbad leverans. Skulle dock detta inträffa så ber vi er kontakta oss snarast så att vi kan samordna en lösning som gör att du blir nöjd med vår tjänst. Om din adress inte stämmer och/eller vår chaufför inte kan komma in p.g.a. exempelvis en felaktig portkod kan det innebära att du går miste om leveransen. Ingen kreditering för icke utförd leverans utgår i fall som dessa.

betalningssätt

Du kan välja mellan att betala vid faktura från oss alternativt kortbetalning eller  Internetbank som går genom  Payson.

tvist

Vid eventuell tvist följer Lilla Hantverksbageriet Allmänna Reklamations-nämndens rekommendationer.

ångerrätt

För hemleverans av färskvaror gäller enligt 14§ distanshandelslagen inte ångerrätten. Detta är eftersom tjänsten och fullgörandet har påbörjats i samband med inköp av varorna och eftersom det är färska varor som snabbt kan försämras. I enlighet med konsumentverkets rekommendationer ska eventuella återbetalningar vara genomförda inom 30 dagar från då köpet hävdes förutsatt att vi har emottagit rätt uppgifter att betala tillbaka beloppet på.

följ oss på instagram

Där delar vi med oss av bilder, nyheter i sortimentet och aktuella kampanjer.

@lillahantverksbageriet

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.